Klasa 12

Këto janë slajdet që janë pregaditur për spjegimin e njësive mësimore për vitet e 12-ta të Gjimnazit “Loyola”, materiali në slajde në përgjithësi është marrë nga libri A guide to HTML5 & CSS3 (Kliko ketu per ta shkarkuar librin) dhe webfaqe të ndryshme në internet. Prezentimet në asnjë mënyrë nuk i zëvendësojnë librat, për t’i mësuar njësitë ashtu siç duhet duhet t’i lexoni ato nga libri si dhe të ushtroni sa më shumë.

Vërejtje: Në slajde mund te ketë gabime teknike!

01 – Kuptimi i HTML
02 – Vendosja e tekstit, hapesirave dhe komenteve ne faqe
03 – Listat
04 – Tabelat
05 – Linqet
06 – Llojet e linqeve
07 – Insertimi i imazheve
08 – Rregullimi i imazheve
09 – insertimiiaudiovevideove
10 – Validimi i HTML dokumentit